tisdag, november 25, 2008

Tvåsiffrigt party!

Idag är det kalas för idag firar vi tvåsiffrigt. Går nämligen in i vecka 10 idag & det måste självklart firas! Festen kommer att bestå av mera snöskottning. Vi har över en halvmeter snö ute nu. Skottade 2 ggr igår, men det har snöat mer i natt. Så här mkt snö har vi inte haft på år & dar (synd bara att det ska töa imorgon...)!

Sen fortsätter festen med storstädning av huset. & slutligen ska det adventspyntas (åker ju till Paris på to morgon & det måste vara adventsklart när vi kommer hem på söndag).

Så fullt ös hela dagen alltså. Lär sova i soffan när maken kommer hem, fast det gör jag iofs varje dag, oavsett ös eller inte.

Party party! :)

Ps. Snöskottningen får nog vänta ett tag för nu vräker det ner igen. Blir så sjukt sugen på att dra fram min gamla snowracer ur garaget & kasta mig ner för backen (har flera schyssta backar på vår bergiga skärgårdstomt), men på ngt sätt känns det inte så kul att göra det ensam. Min granne är visserligen hemma, men det beror på att hon ska ha barn den 29e så hon vill nog knappast följa med... Nä, får dra i gång med städningen istället... :(

2 kommentarer:

Pez sa...

Grattis, grattis!!!
Glöm inte att njuta!!!
Kram

Anonym sa...

MYSIGT!!! Ha en riktigt mysig tur till Paris. Hejja Flempan. :-) Kram från Jenny och Lille Skrutten.